maanantai 18. kesäkuuta 2012

Lähtötunnelmissa!

Tapahtuipa viikonloppuna niin, että törmättiin Miran kanssa Yaletownissa Marimekon myymälään. Enpä meinannut silmiäni uskoa! Ja vieläpä tutustuttiin mukavaan nuoreen suomalaiseen, joka oli sielä töissä. Hinnat kaupassa olivat kyllä kotimaisia korkeammat, ja myyjä kertoikin että täällä Vancouverissa Marimekko ei ole Suomen tapaan kaikelle kansalle tarkoitettu, vaan lähinnä keskivertoa rikkaammille.

Tänään kävin töiden jälkeen polkemassa jo maanantai-perinteeksi muodostuneen pyörälenkin, jonka varrella olevasta kaupasta poikkesin hakemaan aurinkorasvaa. Asiahan on siis niin, että keskiviikko-aamuna aikaisin otetaan sky train kohti Vancouverin lentokenttää, ja lähdetään viikoksi nauttimaan Los Angelesin auringosta. Mira on jo tunnollisesti pohtinut yhdeltä jos toiseltakin kantilta mitä vaatteita kannattaa ottaa mukaan, mutta mun pakkausinto jostain syystä lopahti siihen kun sain laitettua matkalaukun pohjalle bikinit. Toivottavasti ei paljon muulle ole käyttöä!


Pyörälenkin varrelta...
Äsken juuri otin karjalanpiirakat uunista. Meillä on huomenna suomiryhmässä aiheena perinneruoat, ja aateltiin Miran kanssa että kiva jos olis jotain maistettavaa kun on kerran ruoasta puhe! Vaikka mun edellisestä piirakanteosta oli kulunut jo tovi eikä meillä ole täällä kämpillä minkäänlaista kaulinta, tuli lopputuloksesta ihan siedettävä. Ajattelin, että kyllä nyt jokainen karjalaista perimää oleva osaa jonkinlaiset piirakat leipoa! Ja muki käy ihan hyvin kaulimesta paremman puutteessa...


  


Toivon aurinkoista ja iloista juhannusta kaikille jotka sattuu tätä lukemaan! Täytyykin etsiä ne perinteiset seitsemän kukkaa tyynyn alle Losista tällä kertaa... Toimiihan ne taiat Suomen rajojen ulkopuolellakin?

5 kommenttia:

  1. Kuulostaa jälleen kerran ihan superkivalle! <3 Ootko saanut sieltä jostain pyörän lainaan, vai millä pyörällä poljet? (Näitä tärkeitä kysymyksiä...)
    Ihanaa juhannusta sinnekin, eiköhän ne taiat toimi ympäri maailmaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tärkeään kysymykseen: meillä on täällä talon puolesta pyörät käytössä :) Haaste on aina löytää oikea ihminen avaamaan ovi, jonka takana niitä säilytetään. Se ovi on niin salainen, että meillä ei sen avainta ole!

      Poista
    2. A-haa! Minä jo pohdiskelin, että matkasiko pyörä mukanasi Suomesta ;)
      Ihmeellisen salainen ovi. Vieköhän se johonkin suureen salaiseen paikkaan? :O

      Poista
  2. Täällä luemme mummon kanssa tätä blogia, kun otin koneen mukaan. Mummo sanoo, että pullo on myös hyvä kaulimeksi :) Terveisiä kovasti ja hyvää juhannusta sinne helteisiin! Älä polta itseäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun mummokin pääsi lukemaan :) Pullo on testattu joo, mutta ei sattunut olemaan sellaisiakaan nurkissa!

      Poista