lauantai 16. kesäkuuta 2012

Perjantairetkeilyä

Keskiviikkona vietettiin kerran kuukaudessa järjestettävää Pub nightiä Suomikodilla. Mun ja Miran työvuoro alkoi vasta klo 13 ja päättyi joskus yhdeksän aikaan illalla. Ensin oli vuorossa Beauty hour, lakkailtiin asukkaiden kynsiä (joukossa oli myös yksi uskalias mies...) ja laitettiin vähän meikkiä ja hiuksia halukkaille. Illemmalla sitten paikanpäälle tuli bändi soittamaan, ja asukkaat pääsivät nauttimaan meidän tarjoilemista drinkeistä sekä tanssista (jota me ei kyllä siis tarjottu, vaikkakin molemmat jouduttiin illan aikana lattialle pyörähtelemään :D).

Tänään oli Coffee barissa Father's day -teema (täällä on sunnuntaina isänpäivä), johon meiltä oli pyydetty pientä isänpäiväyllätystä. Päädyttiin sitten soittamaan My boy lollipop sing alongs -levyltä, ja sen tahdittamana jaettiin tikkareita ja halauksia kaikille isille (ja muille miehille). Tosin loppujen lopuksi tikkareita jäi niin paljon yli, että naisetkin saivat omansa.

Työpäivän jälkeen lähdettiin tutustumaan Queen Elisabeth parkiin tähän melko lähelle. Puisto oli mäkinen, ja ylhäältä pystyikin katselemaan kivasti Downtownille. Ite tykkäsin paljon kauniista puusilloista ja romanttisista "salapaikoista". 



Kukkakuvia otin noin miljoona, mutta en viitti tukkia tätä koko blogia niillä... :P
   


Oon aina halunnut mahtua lehden alle!
 Mira "hyi tääl on joku ötökkä" puiston hämärissä...





 


 
 Downtown!










Tässä niitä ihania salapaikkoja puistossa. Tosin vähemmän romanttista istuskella penkillä yksinään... :D














Pääsin muuten myös alkuviikolla ekaa kertaa elokuviin täällä, kun yks kaveri tarjoutui viemään mut. Popcornit oli isompia kun Suomessa ja saleja oli varmaan tuhat, mutta hengissä selvisin! 

Käytiin perjantain päätteeksi keskustassa istuskelemassa. Vielä tähän loppuun kaupungin iltatunnelmaa:

2 kommenttia: