sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Viikonlopun viettoa...

Mennyt viikonloppu sujui edellistä rauhallisemmissa merkeissä. Perjantai-iltana jätin Miran päikkäreille kotiin ja lähdin paikallisen kaverin opastamana kuvaamaan auringonlaskua kauniille English baylle. Auringonlaskun upeutta ei vähentänyt se että unohdin kameran muistikortin kotiin, mutta siitä johtuen en nyt voi jakaa illan maisemaa kanssanne!

Lauantaina suunnattiin Granville Islandille, jolla sijaitsee paljon kehuttu Public Market. Paikka on kauppahallia muistuttava, mutta aikalailla turisteille suunnattu. Kuunneltiin katubändin kaunista musiikkia, kierreltiin hedelmä- ja leivoskojujen lomassa sekä nautittiin kiinalaista take away -ruokaa (päälle vielä ihanat leivoskahvit...) Tässä tunnelmia:










Nam mitä porkkanakakkua... vaikka edelleen oon sitä mieltä, että itsetehty on parasta!























Alkuillasta päätettiin mennä poikkeamaan vielä Stanley Parkissa. Nähtiin puistosta vain pieni osa, mutta onneksi sinne on aikaa mennä uudelleen!






























Sunnuntai on mennyt lähinnä ruoanlaittoon, pyykinpesuun ja siivoukseen (kyllä, täälläkin eletään ihan tavallista elämää...) Nyt sitten kohti seuraavaa harjoitteluviikkoa (jonka jälkeen harjoittelu täällä onkin jo puolivälissä, outoa!).

4 kommenttia:

  1. Mitä ihania kuvia taas! Pidä se muistikortti nyt taskussa, niin me blogia seuraavat päästään nauttimaan jatkossakin näistä ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania mansikoita, ja muutenkin kauniita kuvia! :)

    VastaaPoista