sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ruokaisissa tunnelmissa

Tänä aamuna innostuin lenkin jälkeen kokkailemaan Miralle sunnuntai-brunssin! Ehkä siksi, että tänään on meidän viimeinen aamumme kaksin täällä. Mennään illalla vastaan uusia opiskelijatyttöjä lentokentälle, ja loppuaika harjoittelussa (vajaa kolme viikkoa) vietetään sitten nelistään.
Kulunut työviikko alkoi maanantain heppafarmi-retkellä, josta mummot ja papat (ja aino) nauttivat suuresti! Juttua hepoista ja koirista riittikin pitkin viikkoa. Muutenkin työviikko sujui mukavissa (ja aurinkoisissa) merkeissä.






Tiistaina oli Miralla synttärit, ja illalla suunnattiinkin yhden meidän kokin kanssa ravintolaan syömään. Voitte kuvitella että kun kokki saa valita ruokapaikan, ei lopputulos voi olla huono! Mun kreikkalainen salaatti oli ihanaa, samoin tuo kuvassa näkyvä tomaatti-selleri-suola -drinkki. Kuulostaa oudolta, mutta maistui mahtavalle.
Loppuviikkoon mahtui töiden lisäksi mm. farkkuostoksia Brentwood mallissa (Mira-raukka joutui makutuomariksi, ja mun kuuluisan päätöksentekonopeuden johdosta ei reissusta selvitty aivan silmänräpäyksessä...), kukkamekkokävelyä kesäisellä kaupungilla ja perjantai-illan viettoa kavereiden kanssa.

Eilen mua pyydettiin ratsastamaan yhtä hevosta, kun omistajalla oli muuta menoa. Jäin sitten vielä auttamaan iltatallissa, kyllä oli ihanaa haistella heinäntuoksua kauniissa ilta-auringossa ja kuunnella hevosten tyytyväistä rouskutusta... Välillä mietin että harmi lähteä pois juuri kun alkaa tänne kotiutua, tää kesä on loppujenlopuksi kulunut niin nopeasti ettei sitä oikein edes ymmärrä!


Mulla olisi aivan mahtavia kuvia mummoista ja papoista viimeviikkojen ajalta, mutta en voi niitä valitettavasti tänne julkiseen levitykseen laittaa! Pistän tähän loppuun kuitenkin pari ahkeraa työkuvaa :D


Ps. Jos haluatte nähdä jotain uskomattoman kaunista, katsokaa tää viedo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti