sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Cowgirls... or not?

Työviikko meni nopeasti, ja pian olikin vuorossa perjantain Coffee bar, jossa saatiin tarjoilla asukkaille vastaleivottua pullaa ja kahvia. Sitten päästiin pidennetyn viikonlopun viettoon - Kanadassa juhlitaan maanantaina Victoria dayta, joka on yleinen vapaapäivä. 



 Keskustaan lähdössä!










Perjantai-iltana päätettiin lähteä kaupungille, ja päädyttiin edellisten harjoittelijoiden suosittelemaan Lamplighteriin. Paikka sijaitsee kauniissa Gastownissa, jonka katuvalot ja kapeat kadut tuovat mieleen jonkin historiallisen ja romanttisen eurooppalaiskaupungin. Hassua miten Vancouverin sisään mahtuu tavallaan monta erilaista kaupunkia! Ilta sujui mukavasti kanadalaisiin tutustuessa ja tanssiessa.
  
Lauantaina suunnattiin Cloverdalen Rodeoon, josta harjoitteluohjaaja oli meille kertonut. Kolmella eri bussilla/sky trainilla piti matkustaa, mutta oli ehdottomasti sen arvoista! Paikanpäällä oli mm. huvipuisto, kymmeniä ruokakojuja ja hirveästi ihmisiä. Päivän pukeutumiskoodi näytti olevan cowboy-hattu, ruutupaita, farkut ja bootsit (itse vähän poikettiin tästä valtavirrasta...)




















Kuten kaikki tutut tietävät, rakastan lehmiä ja rodeoalueella pääsinkin niitä ihastelemaan (ja Mira kauhistelemaan). Aidassa oli metrin välein kylttejä, jotka kielsivät eläimiin koskemisen, mutta ilmeisesti norkoilin epätoivoisen kauan lehmien luona, koska paikallinen cowboy tuli armollisesti antamaan mulle erikoisluvan niiden silittelyyn ;)














Itse rodeo-show oli aika huikea. Areenalla nähtiin miten cowboyt koittivat pysyä villien heppojen selässä niin satulan kanssa kuin ilmankin. Väliohjelmina oli mm. lasten lammasrodeo (kyllä, vaahtosammuttimet roikkuivat juoksevan lampaan selässä), naisten western-näytös sekä joku paikallinen laulaja, jonka esiintyimslavana toimi areenalle ajettu pickup. Show huipentui härkärodeoon, joka kyllä näytti aika hurjalta! Itse taidan pysytellä hevosilla ratsastelussa... Tässä muutama kuva showsta:




























4 kommenttia:

  1. Hui, toi härkä tosiaan näyttää aika hurjalta! :O Ja kuulostaa jotenkin jännältä sekin, että ne lapset keikkui siellä lampaiden selässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli aika muhkeita ne härät! Ne lampaat ei kaikki suostunu ees juoksemaan niin ei ollut lapsille kovin vaarallista ;)

      Poista
  2. Älä rupea harrastamaan tota, pliiiiiiiiiiiis!

    VastaaPoista
  3. Ehkä ostan Valtamoilta pari mullia ens kesäks ;)

    VastaaPoista