lauantai 26. toukokuuta 2012

Päivien viemää (tai tuomaa)!

Taas viikonloppu! En osaa sanoa mihin kulunut viikko katosi (olen yrittänyt pidemmän aikaa selvittää, mihin päivät menevät sen jälkeen kun ne on kertaalleen eletty, kai niillekkin joku keräys/kierrätyspaikka on niinkun nykyään kaikelle muullekin...!). Työviikosta luulin jo selviäväni ilman onnitteluseremonioita, mutta jäin kiinni kuitenkin... Niin sitten perjantain Coffee barissa koko joukko lauloi mulle synttärionnitteluja! Sain myös hyvin (ööh..) tyylikkään Happy Birthday -vappupallon sekä pienen lahjan Suomikodilta. 

 


 Meneekö päivät sinne mistä yöt tulee?
















Vaikka mulla on synttärit oikeastaan vasta tänään, suunnattiin eilen illalla ihanaan ravintolaan (nimi tais olla Black Frog, mikä ei kyllä kuulosta ihan niin houkuttelevalta...) syömään ja nautiskelemaan lämpimästä perjantai-illasta. Ruoka oli aivan mahtavaa (tosin olin niin nälkäinen että olisin luultavsti sanonut samaa Saarioisten valmispitsasta). Jatkettiin iltaa sitten vielä pienen ruoansulattelukävelyn jälkeen parissa mukavassa pubissa.




Vielä ilman ruokaa... Valokuvausinto tais lopahtaa sillä hetkellä kun lautaset tuli pöytään ;)












Tänään lämmintä on luvattu lähemmäs 30 astetta, joten päivä taitaa olla täydellinen rentoutumiseen ja auringon alla makoiluun! 

4 kommenttia:

  1. Näitä samoja uskalsi ääneen pohtia Rinnekodissa asunut kehitysvammainen mies 50-vuotispäivänsä tienoilla:"Mihin ne vuodet oikein mennee ja mistä ne tullee..." Tuskin hänkään löysi aukotonta vastausta. Eletään ja ihmetellään!
    Olipa mukava skype-kaiutinpuheluyhteys eilen meidän kolmen sukupolven ja viiden hengen kesken <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vielä kun olis saanut mummon kuvan siihen ruutuun :D

      Poista
  2. Myöhästyneet onnittelut täältä! Ajattelin kyllä merkkipäivääsi oikeana ajankohtana, mutta nyt vasta pääsin kotinetin ääreen naputtelemaan. Rennolta ja mukavalta kuulostaa elämänmeno siellä. Hauskaa myös, että synttärit huomioitiin...

    VastaaPoista