perjantai 4. toukokuuta 2012

First day

Eilen tavattiin harjoittelukaveri-Miran kanssa Helsinki-Vantaalla, josta sitten lennettiin Heathrown kautta Vancouveriin! Vaikka yritys oli hyvä, ei onnistuttu eksymään Lontoon kentällä, ja Vancouverissakin passintarkastus- ja työluparulianssi sujui ongelmitta. Kentällä meitä oli vastassa Suomikodin työntekijä Ritva, jonka kyydissä päästiinkin sitten kotiin nukkumaan.





Heippa Lempäälä!













Tänään päästiin ensimmäistä kertaa tutustumaan Suomikodin asukkaisiin ja tiloihin. Aamupäivä kului pitkälti paikkoja kierrellessä, mutta iltapäivällä oli coffee bar. Alakerran täytti iloinen joukko suomea ja englantia puhuvia vanhuksia, joille saimme tarjoilla kahvia ja kakkua. Töiden jälkeen käytiin hakemassa adapterit London drugsista, joten saatiin nyt läppärit auki! Illalla käytiin ihailemassa lähikatuja, tässä pari kuvaa kävelyltä:



Meidän naapurusto on täynnä ihan ylimehukkaan värisiä taloja!













Kirsikkapuun kukinta on kuulemma jo ohi, mutta kyllä ne ainakin mun silmään hienoilta näyttää...

4 kommenttia:

  1. Hei Aino

    Kiitos, kun olit antanut tädeillekin luvan kurkistaa kuulumisiasi. Tosi kiinnostavaa lukea kokemuksistasi siellä puolen maapalloa ja nähdä noin hienoja kuvia. Toivottavasti siellä on antoisaa ja avartavaa. Voi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johan nyt toki! Täytyy toivoa että ilmat kuvaamiseen on suotuisat jatkossakin :)

      Poista